Insinööritoimisto Stacon Oy – joustavaa ja tehokasta sähkösuunnittelua vuodesta 1993.

Insinööritoimisto Stacon Oy:n päätoimialana on talonrakentamisen peruskorjaukseen ja uudistuotantoon liittyvät sähkö-, tele- ja turvatekniset konsultointi- ja suunnittelutehtävät hankkeen eri vaiheissa, hankesuunnittelusta käytön seurantaan asti.

Tarvittaessa hoidamme kokonaisvaltaisesti rakennushankkeen sähkösuunnittelu- ja valvontatehtävät sekä avustamme tilaajaa sähkörakennuttamiseen liittyvissä asioissa.

Kaiken rakentamisen lähtökohtana tulee olla käyttäjien tarpeet, niiden ymmärtäminen ja halutun lopputuloksen oikea hahmottaminen. Suunnittelijan on selkeästi esiteltävä tilaajalle eri vaihtoehdot hyvine ja huonoine puolineen sekä alustavine kustannusarvioineen.

Suunnittelijamme tekevät tiiviisti yhteistyötä hankkeen eri osapuolten kanssa ja pyrkivät omalta osaltaan varmistamaan eri järjestelmien yhteensovittamisen niin suunnittelu- kuin työmaavaiheessakin. Teemme rakennusvaiheen aikana säännöllisiä katselmuksia työmaalla sähköurakoitsijan kanssa. Samalla pystymme detaljitason asioissa ohjeistamaan asentajaa suoraan työmaalla, jotta lopputulos on varmasti suunnitelmien ja tilaajan vaatimusten mukainen. Lähtökohta on, että emme ”säästele” asioita kokouksiin, vaan pyrimme selvittämään täsmennystä vaativat asiat heti niiden ilmaannuttua.

Referenssiluetteloon on koottu yhteenveto erilaisista suunnittelukohteistamme. Listaa päivitetään jatkuvasti. Ajantasaisen referenssilistan saat ottamalla yhteyttä toimistoomme.

Tarvitsetteko apua sähköjärjestelmien rakennuttamiseen liittyvissä tehtävissä tai heräsikö muuten kiinnostus palveluitamme kohtaan? Ottakaa yhteyttä toimistoomme, kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja toimintaperiaatteistamme.

Yrityksellämme on Bureau Veritasin myöntämä ISO 9001 -laatujärjestelmäsertifikaatti

Insinööritoimisto Stacon Oy

Pukinmäenaukio 2, 6. krs
00720 Helsinki
Puh. 09 720 6660
stacon(at)stacon.fi

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi(at)stacon.fi

Toimistollemme pääsee vaivattomasti junalla jäämällä pois Pukinmäen asemalla. Mikäli tulet autolla, voit käyttää pysäköintiin Säterintien varrella olevia pysäköintialueita tai Pukinmäen aseman liityntäpysäköintiä. Huomioithan, että osalla pysäköintialueista on aikarajoituksia (60 min tai 2h)