Toimintatapamme

Stacon – Uuden ajan sähkösuunnittelua, joka tehdään yhdessä 

Insinööritoimisto Stacon Oy – joustavaa ja tehokasta sähkösuunnittelua vuodesta 1992. Päätoimialana on talonrakentamisen peruskorjaukseen ja uudistuotantoon liittyvät sähkö-, tele- ja turvatekniset konsultointi- ja suunnittelutehtävät hankkeen eri vaiheissa, hankesuunnittelusta rakennuksen käyttöön. Kun sähköjärjestelmien suunnittelusta ja valvonnasta vastaa kokonaisuudessaan yksi taho, voi tilaaja nukkua yönsä rauhassa luottaen siihen, että lopputulos on juuri halutunlainen ja eri järjestelmät toimivat saumattomasti yhdessä.2MISSIONAMME REILU JA RIIDATON RAKENTAMINEN

Olemme huomanneet, että usein rakennusalalla ollaan riitaisia. Me haluamme olla vaikuttamassa siihen, että tämä muuttuu ja että tähdätään reiluun ja riidattomaan rakentamiseen. Meillä on tähän kolme konstia, joista muodostuu toimintatapamme.

PERIAATE 1. KUUNTELEMME, MITÄ ASIAKAS JA LOPPUKÄYTTÄJÄ TARVITSEVAT

Haluamme kuunnella, mitä sekä asiakas että loppukäyttäjä tarvitsevat. Suunnittelijamme tekevät tiiviisti yhteistyötä hankkeen eri osapuolten kanssa ja pyrkivät omalta osaltaan varmistamaan eri järjestelmien yhteensovittamisen niin suunnittelu- kuin työmaavaiheessakin. Haluamme myös ymmärtää käyttäjän toiveita. Jos kouluun tehdään uusi keittiö, pitäisikö keittäjältä kysyä, missä hän sähköä tulee käyttämään? Tai jos rakennetaan uusi kahvila, pitää miettiä, tarvitseeko kahvilan tuleva asiakas myös kahvin lisäksi sähköä?

 

PERIAATE 2. SOVIMME SELKEÄSTI JA PIDÄMME LUPAUKSEMME

Kaiken a ja o ovat selkeät sopimukset. Kirjallinenkaan ei riitä, jos osapuolet tulkitsevat asiaa eri tavalla. Kannattaa siis olla tarkka sovittaessa niin suuria kuin pieniäkin asioita. Ja lupaus on aina pidettävä. Haluamme olla aina ajallaan ja täyttää sovitut laatuvaatimukset kaikilta osin, pienissä ja suurissa asioissa.

 

PERIAATE 3. TOIMIMME JOUSTAVASTI JA KETTERÄSTI

Meidän valttimme on, että yrityksenä olemme keskikokoinen. Iso laiva kääntyy aina hitaasti, mutta hiukan pienempi käännähtää ketterästi uuteen asentoon. Jos ja kun tulee muutoksia, sovimme asiasta nopeasti ja reagoimme rivakasti. Näin asiakas saa sitä palvelua mitä todella tarvitsee.

Olemme jäsenenä seuraavissa organisaatioissa:

Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry

Neuvottelevat sähkösuunnittelijat NSS ry

 

Sähkösuunnittelijat NSS ry

Neuvottelevat sähkösuunnittelijat NSS ry

Suomen valoteknillinen seura ry

Suomen valoteknillinen seura

KNX Finland ry

KNX Partner